Intre bilantul anului prezent si visurile pe care le incredintam anului ce urmeaza

Se incheie un alt an cu bune si mai putin bune, dar cu siguranta un an care ne-a adus mai multa intelepciune prin experientele pe care le-am trait. Un an in care am experimentat un portativ (sau mai multe) de emotii, de ganduri, un an in care am interactionat cu oameni noi si am aprofundat sau intrerupt legaturi cu „oameni vechi”. Cel mai important este ca pe langa oamenii pe care i-am cunoscut au existat oameni care ne-au facut sa zambim.

Iti propun un exercitiu, ultimul din acest an, in care sa sumarizezi evenimentele importante si sa decizi ce iei cu tine in cutia cu resurse de anul viitor.

Ia o coala de hartie, imparte-o in 4 parti egale si noteaza in fiecare rubrica:

  • Neimplinirile (visurile cu care ai pornit in acest an si care nu s-au implinit inca)
  • Reusitele
  • Oamenii care ti-au adus nori in viata si te-au facut sa suspini
  • Oamenii care te-au facut sa zambesti

De ce toate acestea? Pentru a evidentia care sunt resursele tale, a analiza cat ti se portivesc unele alegeri, care iti apartin si care sunt „insuflate”, „impuse”, in ce directie ai de crescut, care sunt oamenii toxici din viata ta si care sunt OAMENII care ti-au fost alaturi si ti-au adus un zambet pe buze si in suflet. Acum decide: ce vrei sa iei in anul urmator?

Nu, raspunsul nu vi-l dau eu pentru ca eu decid doar pentru mine in functie de nevoile si asteptarile mele, de valorile si convingerile mele. Cautati cu atentie, rabdare si finete in sufletul vostru si alegeti raspunsul potrivit voua.

Va doresc sa incheiati frumos acest an si sa intampinati cu sanatate, zambete, seninatate in ganduri si trairi, alaturi de prieteni anul ce urmeaza sa ne invite in casa lui!

Ganduri de bine si seninatate in suflet!

La multi ani!

Iulia