PRACTICA PSIHOLOGICA

PRACTICA PENTRU STUDENTII SI MASTERANZII LA PSIHOLOGIE – VA FI REPROGRAMATA PENTRU PERIOADA FEBRUARIE – MARTIE 2018

 

In cadrul fiecarei intalniri se pune accentul pe informatiile cu aplicabilitate practica, prezentarea si discutarea unor de studii de caz, simularea unor sedinte de evaluare si consiliere psihologica (joc de rol).

Teme:

  • Consimtamantul informat in evaluarea psihologica si psihoterapie
  • Abordarea tulburarilor anxioase – evaluare si plan de interventie, exemple de tehnici utilizate in evaluare si consilierea psihologica a tulbuarilor anxioase – se pune accent pe cele mai intalnite
  • Abordarea tulburarilor depresive – evaluare si plan de interventie, exemple de tehnici utilizate in evaluare si consilierea psihologica a tulbuarilor depresive
  • Tulburarile neurocognitive – demente – evaluare (prezentare instrumente utilizate si interpretare)
  • Evaluarea si consilierea psihologica a pacientului oncologic si a familiei sale
  • Cum intocmim un raport de evaluare in psihologia clinica

 

Atat in cadrul intalnirilor, cat si intre acestea studentii si masteranzii prezenti vor avea de aplicat si interpretat teste specifice, de conturat un plan de interventie psihologica si un raport de evaluare. Fiecare va fi discutat la inceputul urmatoarei intalniri.

Este un workshop interactiv, practic in care pe langa aspectul teoretic si studiile de caz prezentate, participantii vor experimenta rolul de psiholog in diferite contexte.

La finalul modulului de practica vor fi eliberate adeverinte de practica cu mentionarea numarului de ore efectuate.

Modulul de practica psihologica se va desfarura pe parcursul a 4 intalniri . Fiecare intalnire se va desfasura pe parcursul a 5 ore.

Prima intalnire va avea loc in data de 20 ianuarie. Grupul va fi format din maxim 6 persoane pentru ca in prim-plan se afla calitatea si nu cantitatea.

Cursurile au loc in zilele de sambata intre orele 15.00 – 20.00.

Taxa participare modul practica: 600 lei / persoana (150 lei x 4 intalniri). Se poate achta integral la prima intalnire sau 150 lei la fiecare intalnire.

Inscrierile se fac la adresa de e-mail iulia.pasarin@yahoo.com cu mentionarea numelui si prenumelui, univesitatii si facultatii, a anului de studiu si formei de invatamant, a unui numar de telefon la care sa puteti fi contactat/a. Informatii suplimentare la 0728.967.011.

Coordonator: Iulia Pasarin – psiholog clinician specialist si psihoterapeut integrativ specialist

Locul desfasurarii: Bucuresti, Piata Univesitatii (langa spitalul Coltea), loc usor accesibil,stradal, la 2 minute de statia de metrou Piata Universitatii, la 5 minute de statia de trolebuz Univesitate (Teatrul National) si de statia de tramvai Piata Sf. Gheorghe. Adresa exacta va fi transmisa persoanelor inscrise.