Home » Articole » ATELIER DE ELIBERARE EMOTIONALA, 30 octombrie 2019

ATELIER DE ELIBERARE EMOTIONALA, 30 octombrie 2019

Motto-ul evenimentului: “Ne-am nascut pentru a fi fericiti, nu perfecti”

Miercuri 30 octombrie incepand cu orele 17.30 pana la orele 19.30 va avea loc Atelierul de eliberare emotionala – grup de lucru. Tema acestei intalniri va fi vinovatia. Pentru ca vinovatia sta la baza multor suferinte care se pot patologia – depresie, tulburari anxioase, somatizari. Asa ca, pornind de la sentimentul de vinovatie si autoinvinovatire, vom lucra pe iertarea de sine prin tehnici psihoterapeutice si de eliberare emotionala.

Vom invata cum putem descarca, descatusa de suferintele din trecut nu prin reprimare, intelegerea lor prin tehnici de psihoterapie si eliberare emotionala.

Toate emotiile generate de gandurile si experientele noastre, de modul in care au fost interpretate sunt stocate la nivelul corpului fizic (lucru demonstrat de biologie, neurostiinte, vezi si Biologia credintei). Avem nevoie sa le constientizam si sa le eliberam pentru a ne putea bucura de prezent.

Atelierele de eliberare emotionala sunt 100% practice si se vor desfasura in cadrul clinicii Albion, zona Foisorul de Foc.

Coordonator: Iulia Pasarin – psihoterapeut integrativ si practician acreditat Eft

Investitie: 60 lei / persoana

Numar de locuri: 10

Inscriereile se fac in perioada 1 – 28 octombrie la adresa de e-mail iulliapasarin@gmail.com. Va rog sa mentionati numele, prenumele si numele evenimentului (atelier de eliberare emotionala). Infomatii suplimentare la numarul de telefon 0728.967.011.

Va asteptam cu drag!

Ganduri senine!

Iulia Pasarin

Mai multe despre tehnicile de eliberare emotionala aici

 

 

 

Comments are closed.