Home » Articole » Pentru tine de Craciun „4Christmas”

Pentru tine de Craciun „4Christmas”

Pentru tine de Craciun

Programul “4Christmas” cuprinde 4 sedinte de psihoterapie individuala pentru aduti, dintre care 3 achitate si una oferita din partea cabinetului, de mine J .

Pentru ca in preajma sarbatorilor fiecare dintre noi devine mai atent la felul in care a trecut prin viata pana in acel moment si isi face un bilant mai mult au mai mult analitic despre anul care urmeaza sa se incheile si care a fost cu mai multe sau mai putine realizari, provocari, bucurii, regrete, frici (de singuratate, ne nereusita, de respingere, de abandon) care au la baza asteptarile tale mai mult sau mai putin realiste, dar si tipare mostenite sau create dupa care functionezi si visuri, propueri pentru anul in care vom intra in curand, iti propun sa incepi un un pachet de patru sedinte de psihoterapie / analiza personala in care impreuna sa identificam programele de autosabotare, vinovatie, rusine, neputinta, nedreptate, respingere, neacceptare, insuficienta, neiertare si lista ramane deschisa, programe pe care le rulam si de care suntem mai mult sau mai putin constienti, pe care, uneori, ne este greu sa acceptam ca le avem. Te rog sa retii ca vom lucra personalizat pe cea ce tu consideri ca este important pentru tine eu fiindu-ti alaturi pentru  suport si ghidare 🙂

Pe parcursul celor patru sedinte, dar si ulterior daca alegi sa continuam sa lucram impreuna, voi fi alaturi de tine in calatoria de constientizare a programelor care iti conduc  viata si in creionarea alegerilor pe care le vei face constient, cu gratie si in modul cel mai benefic tie, de aceasta data.

Daca ti-a placut scurta descriere si ceva din ceea ce ai citit a trezit in tine curiozitate, te invit sa ne cunoastem si sa lucram impreuna la a-ti recupera puterea personala si a face un pas in afara tiparelor nefolositoare care iti conduc  viata.

Eu sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ specialist si te invit sa ma contactezi pentru progrmare la adresa de e-mail iulia.elena.pasarin@gmail.com sau la numarul de telefon 0728.967.011.

Pachetul se poate achizitina in  perioada 25 noiembrie – 30 decembrie 2019. Costul pachetului este de 450 lei – echivalentul a trei sedinte de psihoterapie – cea de-a patra, asa cum am mentionat si mai sus, este oferita din partea cabinetului. Suma de 450 lei se achia integral la prima sedinta. Sedintele se vor desfasura in intervalul 25 noiembrie 2019 – 30 ianuarie 2020.

Aici gasiti informatii utile despre cabinetele pentru care puteti face programare.

Sa ne auzim cu bine!

Ganduri senine!

Iulia

Comments are closed.