CAND INCEPE VIATA….

Viata nu incepe la 20, la 30 sau la 40 de ani. Viata incepe in fiecare dimineata cand deschidem ochii, cand respiram, ne miscam, simtim, auzim, vedem.

Sa ne oprim din cand in cand si sa ne bucuram de faptul ca respiram, existam, de experientele si de realizarile noastre, de evolutia noastra, pentru ca astazi nu mai suntem cei de ieri. Fuga continua dupa fericire ne face sa trecem pe langa ea pentru ca nu vedem ce avem si fugim dupa iluzii si dupa “cand voi avea una sau alta sau cand se va intampla asta sau cealalta atunci voi fi fericit/a”. Oare? Oare atunci ne vom face timp sa ne bucuram de ceea ce am realizat? Oare mai putem sa ne bucuram daca suntem atat de instrainati de noi insine si ne grabim… Oare unde?

Opreste-te! Devino constient de cum esti, de ceea ce esti si de ce ai, de oameni si de lucruri. Devino constient ca fericirea este alcatuita din micile bucurii de zi cu zi de la binecuvantarea respiratiei,  zambetul unei persoane iubite, felul in care o vrabie se balaceste intr-un ochi de apa si iti aduce un zambet vazandu-I inocenta, faptul ca poti sa auzi vantul, sa simti caldura soarelui … Sa simti uneori bucurei, alteori furie, alteori mahnire, sa treci prin aceasta varietate de emotii, sa traiesti. Opreste-te si apreciaza darul de a visa si a crede in magia vietii.

Opreste-te pentru un moment de recunostinta pentru tot ceea ce esti si pentru tot ceea ce este!

Omule, fii prezent in viata ta!

Ganduri senine si nu uita sa crezi in magia vietii 🙂

Iulia, psihoterapeut integrativ

iulia.elena.pasarin@gmail.com

0728.967.011