SA NU II UITAM PE SENIORII NOSTRI – PARINTII SI BUNICII

Daca pentru noi este greu, ganditi-va cum le este parintilor si bunicilor nostri. Sa auda ca sunt “veriga slaba”, sa se confrunte cu atatea interdictii care pot sa le trezeasca amintiri din alte perioade de frica si restrictii. Au nevoie de noi sa fim alaturi de ei. Chiar daca fizic este mai greu, pentru a-i proteaja, sa le fim alaturi emotional sunandu-i, stiind ca sunt tot timpul in gandul nostru, ajutandu-i cu aprovizionarea si, mai ales, sa simta ca nu sunt singuri si nu sunt abandonati. Sa ii ajutam sa nu se simta ca “doua jucarii stricate” asa cum spunea Ion Minulescu.

Va astept cu drag la  sedintele de consiliere online.

Distantarea sociala nu insemana distantare emotionala sau neglijare personala!

Va astept cu drag pentru a va insoti in aceasta perioada cu provocari pentru noi toti! Fata in fata sau online, emotia nu poate fi ingradita de peretii incaperilor sau de distanta.

In perioada 25 martie – 30 aprilie pentru persoanele care au varsta de 60 de ani si peste, sedintele de psihoterapie online cu durata de 45 de minute vor avea un pret redus de 100 de lei fata de costul de referinta de 170 lei. In aceasta perioada toate preturile pentru serviciile oferite de cabinet au fost reduse pentru a ramane in legatura si pentru ca  impreuna ne este mai usor! Achitarea se face prin transfer bancar. Pentru pasii de urmat si detalii va invit sa ma contactati la numarul de telefon 0728.967.011 sau la adresa de email iulia.elena.pasarin@gmail.com.

Ganduri senine si sa auzim de bine!

Iulia Pasarin, psiholog clinician specialist, psihoterapeut integrativ

Va invit sa vizitati si pagina PSIHOTERAPIE ONLINE unde in perioada 25 martie – 30 aprile gasiti pachete speciale pentru psihoterapie.