TRAUMA EMOTIONALA SI PREAPLINUL CORPULUI

Din preaplinul emotiilor – corpul “inundat”, workshop online, joi 25 iunie, orele 18:30 – 20:00

Experientele traumatizante din copilarie ne pot afecta nu doar relatia cu noi, relatiile cu cei din jur, ci si comportamentul alimentar si felul in care ne cream o armura din kilogramele in plus “asezandu-ne la adapost”.

Abuzul emotional, abuzul sexual, frica de saracie pot fi doar cateva dintre cauzele care determina mintea si corpul sa creeze “stocuri” sau sa depoziteze “provizii”  in anumite parti ale corpului.

Daca te confrunti cu aceasta situatie, te invit joi 25 iunie, incepand cu orele 18:30 pe platforma zoom.us sa vorbim despre cauzele pentru care corpul tau se autosaboteaza.

Sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ si te invit sa paticipi la acest workshop inscriidu-te prin adresa de email iulia.elena.pasarin@gmail.com .

Durata curs: 90 de minute, 18:30 – 20:00

Taxa participare: 50 lei / persoana

Datele de conectare vor fi transmise persoanelor care s-au inscris si care au achitat taxa de participare.

In vederea emiterii facturii pentru achitarea taxei va rog sa mentionati  in e-mailul de inscriere numele, prenumele, cnp, serie si numar de buletin. Intelegeti ca furnizand aceste date pentru a fi completate datele financiar-contabile sunteti de acord cu furnizarea acestora conform GDPR/2018. Datele sunt folosite exclusiv pentru intocmirea facturii fiscale.