CALATORIE CATRE COPILUL INTERIOR – VINDECAREA RANILOR TRANSGENERATIONALE

Radacinile sunt foarte importante pentru fiecare organism viu. De ce a fi alfel pentru om?

Ne hranim, mostenim atat calitati, talente, cat si frici, modele de functionare, rani emotionale – de abandon, de umilire, de respingere, de saracie.

Te invit marti 21 iulie 2020 la un o intalnire online in care sa identificam, selectam si lucram pe aceste mosteniri.

Ranile emotionale, vinovatia, rusinea, umilirea, tradarea, respingerea, sentimentul de insuficienta, de neajuns, vin din copilarie, acolo sunt radacinile – radacinile care ne hranesc si radacinile care ne otravesc – si este important sa stim ce sa pastram, ce sa transformam si la ce sa renuntam. Este important sa stim cum sa facem recadrarea, reconfigurarea fata de experientele timpurii. Uitarea, refularea amintirilor, emotiilor nu reprezinta solutii. Ci recunoasterea, exprimarea, integrarea emotiilor, recadrarea modului in care ne raportam la experientele copilariei.

Problemele de greutate sunt si ele un mod in care se pot manifesta fricile. Kilogramele in plus pot reprezenta adevarate armuri sub care ne ascundem vulnerabilitatea pentru ca nu vrem sa mai fim raniti vreodata.

Nu putem schimba trecutul sau cauza, dar putem schimba modul in care ne raportam la el si sa reconstruim o relatie reparatorie, sanatoasa, hranitoare.

Cu intentia de a vindeca copilul interior care este catalizatorul adultului de astazi, fara a ne propune sa facem judecati de valoare sau sa invinovatim pe cineva, te invit sa te alaturi intalnirii noastre de lucru in cadrul worksopului online “CALATORIE CATRE COPILUL INTERIOR – VINDECAREA RANILOR TRANSGENERATIONALE”.

Cine este copilul interior?

Este partea inocenta, sensibila si creativa din mine, din tine, din fiecare dintre noi. Indepartarea de copilul interior aduce stare de tristete, de neajuns, de oboseala, deconectare fata de sine.

Facilitator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ

Taxa de participare: 70 lei / participant

Taxa de participare se va achita in contul cabinetului pentru acest lucru fiind nevoie de transmitera datelor personale pentru factrura (nume, prenume, cnp, serie si numar de buletin, adresa – strada si numar sunt suficiente). Numarul de cont va fi trimis persoanelor inscrise. In cazul in care doriti ca factura sa fie emisa pe firma este nevoie sa transmiteti datele firmei in momentul in care va este trimis numarul de cont in care sa faceti plata. Prin furnizarea numelui, prenumelui, a numarului de telefon, adresei de e-mail intelegeti ca sunteti de acord utilizarea acestora in vederea inscrierii la curs si a eliberarii datelor financiar-contabile (factura, chitanta)

Data desfasurarii: marti 21 iulie 2020

Durata: 18:00 – 20:00

Desfasurare:  Platforma zoom.us

Inscrieri si informatii suplimentare: iulia.elena.pasarin@gmail.com , 0728.967.011

Va astept cu drag!

Ganduri senine!