PUNCT

Undeiti este atentia, acolo iti va fi actiunea

PUNCT

Pentru ca avem nevoie sa ne regasim un punct de echilibru. Un inceput alfel, o noua viziune asupra vietii.

Program pentru actualizare psihoemotionala

Daca ceea ce se se intampla in jur are un ecou in tine  si nu unul hranitor, ci unul perturbator care iti aduce o furtuna emotionala pe care iti este greu sa o controlezi, daca iti este greu sa ajungi la resursele interioare pentru a construi o adaptare sanatoasa te invit sa te inscrii in programul  pentru dezvoltare personala si  terapie psihoemotionala PUNCTUL DE ECHILIBRU.

Frica, nesiguranta, instabilitatea sunt doar cateva trairi avute de majoritatea dintre noi in aceasta perioada cu provocari. Stilul de viata ni s-a schimbat fundamental. Apar intrebari, nesiguranta, insomnia, tulburari in alimentatie, psihosomatizari – pentru ca intotdeauna corpul “striga” durerea sufeltului. Totusi, este nevoie sa ne gasim un nou PUNCT de echilibru.

Programul cuprinde un abonament pentru 6 sedinte de psihoterapie si dezvoltare personala.

Costul abonamentului este de 900 de lei si reprezinta contravaloarea pentru 5 sedinte, cea de-a 6 sedinta fiind oferita din partea cabinetului pentru efortul tau de a face un pas in afara zonei de confort psihoemeotional. Dutata unei inalniri este de 60 de minute, timp alocat exclusiv tie.

Prima sedinta are o durata de 90 de minute si include completarea unui chestionar de identificare a stilului de gandire (scheme cognitive) in vederea identificarii sabotorului interior.

Abonamentul PUNCT este valabil atat pentru sedintele individuale in cabinet, cat si pentru sedintele desfasurate online pe platforma zoom.us. Contravaloarea abonamentului de 900 de lei se va achita la prima intalnire, fie cash, fie prin transfer bancar. Exista si posibilitatea de a achita in doua rate – 450 lei la prima sedinta si 450 de lei la cea de-a treia.

Programarea o poti face la adresa de email iulia.elena.pasarin@gmail.com sau apeland numarul telefon 0728.967.011.

Eu sunt alaturi de tine pentru a te ghida si insotii in calatoria ta. Tu esti cel imi ofera informatii pentru ca tu cunosti teritoriul, resursele, capcanele, obstacolele. Si impreuna, mergand umar la umar, putem chiar sa gasim solutii.

Mentiuni:

  • Oferta PUNCT este valabila in perioada 20 iulie – 30 septembrie 2020.
  • Cele 6 sedinte cuprinse in abonament se vor desfasura in maxim 9 saptamani de la data la care a avut loc prima intalnire pentru a eficientiza rezultatele demersului.

Ganduri senine!

Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ, terapeut autorizat EFT

Te invit sa vizitezi si pagina Psihoterapie