ASCULTA-TI CORPUL – durerile psihosomatice

Se numesc psihosomatice pentru ca mai intai doare sufletul (psyche = suflet) si apoi durea este strigata de corp (soma = corp)

Psihosomatica

Durerile psihosomatice au un mesaj pentru noi. Cand obligi sufletul sa taca prea mult timp, cand ignori strigatul emotiilor, corpulul nu va intarzia sa fie avocatul lor si sa le “urle” durerea. Cand o trauma psihica (de la abuz emotional, verbal, fizic, sexual) este inghesuita in sertarul uitarii, cand o rana de abandon, respingere, umilire este ignorata, corpul se va revolta si le va striga disperarea.

Un workshop in care nu doar vorbim despre durerile psihosomatice, ci invatam sa ascultam si corpul, sa negociem, sa facem pace. Nu, nu ignorand, ci acordand atentie, dandu-le dreptul sa se exprime, intelegandu-le.

Sunt utilizate tehnici psihoterapeutice si de eliberare emotionala (EFT)

Un workshop practic in care lucram cu emotiile vitregite, cu durerile stocante la nivelul celulelor corpului nostru fizic si emotional.

Inscrieri: iulia.elena.pasarin@gmail.com

Informatii suplimentare: iulia.elena.pasarin@gmail.com, 0728.967.011

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor interesate de acest subiect cu mintea si sufletul deschise si care numara printre resursele interioare imaginatia, capacitatea de vizualizare, spiritualitatea. Sa nu uitam ca suntem suflet-emotie-minte-trup. Sa nu uitam ca durerile psihosomatice apar ca urmare a unor psihotraume care se stocheaza la nivel de emotie, corp, ganduri. Sa ne amintim ca avem memoria emotiiolor, memoria corpului si memoria gandurilor.

Cursul va avea lor online pe platforma zoom.us si aveti nevoie de un cont gratuit pentru a va putea conecta cu datele trimise in ziua cursului. Este nevoie va logati cu ajutorul unui PC sau laptop.

Data desfasurarii: sambata 22 august

Durata: 10:00 – 12:30

Taxa participare: 100 lei / participant. Taxa se achita cu 48 de ore inaintea sustinerii cursului.

MENTIUNE: In e-mail-ul de confirmare a participarii, va rog sa mentionati datele necesare facturarii – nume, prenume, serie si numar de buletin, CNP. Daca doriti ca facturarea sa se faca pe numele firmei, va rog sa lasati si datele firmei. Va rog sa retineti ca furnizand aceste date sunteti de acord ca ele sa fie procesate de Pasarin Iuliana-Elena – C.I.P si  trecute pe documentele financiar-contabile emise pentru achitarea  taxei de aprticiapre la acest curs, conform GDPR/2018. Aceste date vor fi trimise doar in momentul in care se cere confirmarea participarii, cu 48 de ore inainte de data la care se va desfasura cursul.

Cursul va avea loc in conditiile inscrierii a unui numar de minim 5 persoane.

Formator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ specialist, terapeut autorizat EFT

Pentru detalii va rog sa accesati linkul de mai jos

Ganduri senine!