EVALUARE SI PSIHOTERAPIE IN PROCESUL DE PIERDERE, curs online, 13 februarie 2021

Undeiti este atentia, acolo iti va fi actiunea

EVALUARE SI PSIHOTERAPIE IN PROCESUL DE PIERDERE, curs online, 13 februarie 2021

Înscrieri: iuliacursuri@gmail.com

Cand spunem „pierdere” cel mai adesea de gandim la disparitia unei fiinte dragi prin deces. Procesul de pierdere este mult mai complex, astfel vorbim despre pierdere si atunci cand ne pierdem temporar sau definitiv functionalitatea si sanatatea din cauza unei boli, accident, interventii chiurgicale, dar si atunci cand ne pierdem confortul, respectiv casa si alte bunuri materiale de valoare sau reputatia, o pozitie socio-economica importanta.

Procesul de pierdere include procesul psihologic normal, reactia emotionala, cognitiva, comportamentala prin care trece o persoana care a pierdut pe cineva sau ceva important de care era atasat. Desi exista niste linii commune, fiecare dintre noi traieste pierderea in mod diferit.

Tematica:

 – criterii de evaluare;

– riscurile neprocesarii durerii;

– tehnici utilizate în terapie care cuprind 4 paliere de functionare – emotional, spiritual, cognitiv, comportamental – prezentari detaliate;

– prezentare studii de caz.

Durată: 10.00 – 14.00

Taxa participare: 180 lei/ persoana, include suportul de curs in format electronic care cuprinde tehnicile detaliate przentate in cadrul cursului. Recomanda si vino impreuna cu un coleg si fiecare veti achita 140 lei.

Formator: Iulia Păsărin, psihoterapeut integrativ specialist, supervizor psihologie clinica