INTRE EXPERIENTELE DIN TRECUT SI TRAIREA IN PREZENT

Experientele trecute, patternurile de gandire si comportament vazute,traite, imprimate definesc persoana care am devenit. Totusi, acest lucru nu inseamna ca suntem condamnati sa ramanem prizonierii formelor modelate de ceilalti, ci putem devenii  persoana care ne dorim sa fim.

Poti alege intre a te autovictimiza si a lasa trecutul sa te traiasca, sa continui sa ii invinovatesti pe ceilalti sau poti alege sa inveti sa faci pace cu ecoruile trecutului, sa vezi care este invatatura pe care o iei si cum iti folosesti resursele pentru a devenii omul care iti doresti, care traieste in prezent si care contribuie la crearea viitorului.

Psihoterapeutul este unul din actorii acestui demers de transformare, insotindu-te in acest drum de autoanaliza, explorare, claritate, actiune in sensul in care il alegi. Acest demers este unul adaptat, personalizat pentru ca nici o tehnica nu este aplicata la fel cu toti clientii. Este important ca fiecare tehnica sa fie adaptata profilului fiecarei persoane pentru a-i fi cat mai util.

In viata ta a sosit momentul sa gasesti solutii pentru probleme si nu probleme pentru fiecare solutie? Inseamna ca a sosit momentul sa avem prima intalnire online sau in cabinet.

Nu esti foarte hotarat/a in privinta implicari intr-un demers de psihoterapie si doresti sa ne cunoastem? Exista posibilitatea sa ne vedem intr-o sedinta gratuita de 20 de minute online pe platforma zoom si apoi te hotarasti.

Ma poti contacta prin email iulliapasarin@gmail.com sau la numarul de telefon 0728.967.011 pentru a programa aceasta intalnire de cunoastere de 20 de minute. Daca nu raspund, lasa-mi un sms sit e contactez in cel mai scurt timp posibil.

Inspiratie in ganduri!

Iulia Pasarin

Psihoterapeut integrativ

Practician Tehnici de Eliberare Emotionala (EFT)

Practician Points Of You L1

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare