Puterea prezentului onorand invataturile trecutului

PUTEREA SE AFLA IN MOMENTUL PREZENTULUI VALORIZAND SI RESPECTAND INVATATURILE TRECUTULUI

“Puterea se afla in momentul prezentului” ( Louise L. Hay) pentru ca ACUM poti sa alegi sa ramai in energia durerii, autovictimizarii, lamentarii sau sa te ridici si sa faci primii pasi in a-ti revendica dreptul la sanatate, liniste, bucurie.

Experientele trecutului raman scrise in campul informational sub forma emotiilor, gandurilor, reactiilor, energiei. Poti alege sa inveti din ele sau poti alege sa te abandonezi trecutului, sa iti traiesti viata privind in oglinda retrovizoare si fiind dezamagit/a ca ruland aceleasi ganduri, emotii, comportamente viata ta nu se schimba.

Oricat am incerca sa fugim, negam, reprimam, trecutul defineste ceea ce am devenit. Ce putem face este sa procesam experientele, emotiile ce apartin acelei perioade a vietii noastre si sa invatam sa ne ancoram in prezent gasind bucuria de a trai si avand incredere in fluxul vietii, de a ne remodela.

Anxietatea, atacurile de panica, starile de depresie, tulburarile de somn, tulburarile neurovegetative – palpitatii, senzatia de greata, senzatiile de sufocare, hipertensiune arteriala, senzatia de amorteala la nivelul membrelor – pot aparea ca urmare a experientelor reprimate, negate, netraite, a dificultatii de a pune limite, granite, de a spune “nu”, a nevoii excesive de valiare exterioara, a nevoii de a fi acceptat, a fricii de a nu fi respins, marginalizat. Sa ascundem “gunoiul”, fie el si emotional, sub pres – reprimarea – nu este o solutie pe termen lung. Corpul, va striga nedreptatea si durerea incepand nivelul pielii, dantura – prin bruxism in special manifestat in timpul somnului –  pana la somatizari ale organelor interne.

Trecutul negat si neacceptat te poate trai sau poti alege sa inveti sa integrezi experientele traite si sa devii pilotul propriei vieti.

Psihoterapia este vindecarea sufletului prin cuvinte, sustinere, insotire, ghidare, claritate, actiune.

Principalul instrument al psihoterapeutului este cuvantul – bisturiu si balsam – pentru ca avem nevoie sa curatam cu delicatete pentru a facilita vindecarea.

Principala mea resursa este bucuria de a lucra cu oamenii, de a le onora unicitatea, experienta, evolutia.

Sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ  si in cazul in care te-ai decis sa gasesti solutii pentru probleme si nu probleme la fiecare solutie te invit la o intalnire gratuita online de 20 de minute, platforma zoom,  pentru a ne cunoaste, ulterior avand posibilitatea sa alegi daca exista gradul de compatibiltate si confort emotional care sa sustina inceperea calatoriei tale terapeutice. Nu este greu, nu este usor, nu este un drum lung sau scurt, este in ritmul tau, conform nevoilor tale emotionale, sufletesti.

Oferta intalnirii gratuite de 20 de minute este valabila in perioada 1 mai – 30 iunie 2021.

Ganduri senine!

Contact si programari:

iulliapasarin@gmail.com

0728.967.011

Subscribe to our newsletter!

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare