Oameni-corabii cu ganduri, amintiri si visuri

Oameni cu ganduri si amintiri despre trecut, cu ganduri si sperante de viitor. Oameni ce duc cu ei trecutul cu impliniri si neimpliniri,  spre un viitor de sperante, de visuri si dorinte…

Trecutul ne da uneori stabilitate si echilibru datorita experientei, alteori ne ingreuneaza drumul prin greutatea amintirilor, amintiri despre dragoste si ura, amintiri despre invatatele idei preconcepute, despre etichetarea tuturor, sperantele …. ne dau indrazneala si curaj, dorinta de a merge inainte… Asemeni unor corabii … Imaginati-va o corabie care in cala incarca amintirile si trecutul si pe punte etaleaza visurile, sperantele, doritele, implinirile, tot asa oamenii iau cu ei si amintirile si sperantele purtandu-le in ei si navigand pe marea vietii, facand slalom printre obstacole, piedici, bariere, dar si printre vise, dorinte, sanse, facandu-si in drumul lor adversari, dar cunoscand si suflete frumoase, iubitoare de pace si de frumos.

Furtunile pe care le intalnim in drumul nostru, navigand pe aceasta mare a vietii, ne aduc in memorie amintirile, experientele trecutului ajutandu-ne sa depasim momentele agitate si uneori grele, asemeni corabiei care si datorita greutatii din cala nu se rastoarna pe timp de furtuna.

 Fara amintiri nu am avea cum sa apelam la experiente si nu am avea acces la resursele interioare, fara sperante nu am mai avea de ce sa ne continuam drumul. Sa ne gasim un echilibru in care sa nu uitam de amintiri si sa nu renuntam la visuri si sperante!

 Experiente frumoase sa aveti care sa va imbogateasca amintirile, sa va ajute sa aveti stabilitate atunci cand valurile existentei sunt agitate!

Cu drag,

Iulia

Investeste in tine, in cresterea imaginii de sine, in optimizarea versiunii actuale! Nu ai bate pasul pe loc! Incepe demersul dezvoltarii personale!