Psihoterapie

Undeiti este atentia, acolo iti va fi actiunea

   PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA ADOLESCENTI SI ADULTI

Programarile se fac la numarul de telefon 0728.967.011

PSIHOTERAPIA , DEMERSUL IN CARE MERGEM UMAR LANGA UMAR

Daca pastram in minte, in corp si suflet durerea, suferinta, ranile, unde mai este loc pentru acceptare, iertare, bucurie? Avem nevoie sa le constientizam, clarificam, procesam, iertam, acceptam, sa crestem. Experientele, amintirile nu vor disparea. De aceea nu ne propunem sa le reprimam, ci sa invatam sa ne raportam la ele intr-un mod mai putin dureros.

Nu stergerea amintirilor este solutia, ci lucrul cu ele, cu toate experientele, ranile, gandurile, nelinistile, somatizarile, reglarea si integrarea emotionala.

Te pot insoti in aceasta calatorie ca ghid. Rolul meu nu este sa iti dau lectii, nu este sa fac in locul tau sau sa te judec. Rolul meu, ca psihoerapeut este de a te accepta, de a ma apleca alaturi de tine asupra experientelor  tale, emotiilor tale, de a te asculta si usor, fara graba, sa ne ridicam impreuna, umar la umar, pentru a putea sa zambim impreuna.

Sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integativ specialist, psiholog clinician si iti amintesc faptul ca este alegerea ta de a lucra impreuna in regasirea linistii mintii, sufletului, corpului. Nu iti spun ca este usor sau greu. Este alegerea ta de a continua viata exact asa cum este sau altfel, cu mai multa impacare, liniste, acceptare. Cat dureaza? Nu iti pot spune. Ranile formate in ani nu pot fi vindecate in 2 zile sau 7 sedinte. Da-ti voie ca acum sa fie altfel. Da-ti timp si spatiu pentru  eliberare si vindecare pentru ca ai obosit sa tarasti dupa tine aceste bagaje cu suferinte, furie, durere. Opreste-te o clipa si verifica daca nu cumva a sosit momentul  sa despachetezi! Aminteste-ti de cate ori te-ai gandit si ai simtit ca ai obosit sa cari aceste bagaje. Acum, poti incepe sa despachetezi! Pentru tine! Eu iti voi fi alaturi!

Ganduri senine!

Programarea o poti face pentru cabinetul din strada Uranus (la intersectia cu 13 Septembire, vis-a-vis de Catedrala) sau pentru cabinetul de la Foisorul de Foc

Durata sedinta: 50 minute

Cost sedinta (pentru sedintele desfasurate de luni pana vineri): 180 leiPSIHOTERAPIE DE CUPLU

Durata sedinta: 90 minute

Cost sedinta: 290 lei

Preturi valabile atat pentru sedintele online, cat si pentru cele desfasurate in cabinet.

Impreuna cu metodele psihoterapeutice sunt utilizate si cardurile metaforice, cardurile metaforice  Points of you. Acesteta au la baza tehnica fotografiei, afirmatiile, sugestia si ne ajuta sa procesam atat emotiile constientizate, dar si sa constentizam emotiile si experientele care sunt stocate la nivel inconstient.