1. Despre mine

Bine ai venit! Ma bucur ca poposesti cateva minute si pe site-ul meu!

Eu sunt Iulia Pasarin. In cautarea sensului vietii si a misiunii personale aici si acum, in haina umana m-am aplecat atat asupra intelegerii emotionale, sufletesti, spirituale, cognitive si comportamentale a propriei persoane, cat si in ghidarea acelora dintre voi care doresc sa se aventureze in a-si reaminti propria poveste si a se opri asupra episoadelor care au provocat suferinta si rani emotionale si ale vindeca. Asa a inceput povestea mea ca psihoterapeut integrativ si practicant autorizat EFT (Tehnici de Eliberare Emotionala).

In 2007 am inceput formarea ca psihoterapeut integrativ, iar in 2010 am inceput sa profesez. In 2018 in urma unei expeiente personale nefericite – imi parea mie atunci – , dar cu rol in constientizarea si cresterea mea personala si profesionala, mai precis in urma unei operatii la coloana vertebrala, am intrat si in lumea tehnicilor de eliberare emotionala. Pentru ca vindecarea fizica, emotionala, spirituala ajunsese intr-un moment de impas, iar durerile postoperatorii ma speriau, am inceput sa practic tehnicile de eliberare emotionala. Si, surpriza (pentru mine), au functionat. Dupa doar doua sedinte am scapat definitiv de durerile postoperatorii. Atunci m-am gandit ca daca la mine au functionat, fiind o persoana circumspecta si cam greu de convins, sigur functioneaza la alte presoane care sunt hotarate sa se vindece. Da, trebuie sa fii hotarat sa te vindeci! Asa ca am hatarat ca psihoterapia se completeaza de minune cu tehnicile de eliberare emotionala, motiv pentru care am devenit practicant autorizat EFT.

Psihoterapia si tehnicile de eliberare emotionala m-au ajutat atat pe mine, cat si pe clientii mei in intelegerea si controlul durerii, al fricilor, al traumelor, al greutatii corporale si lista ramane deschisa.

Ca afilieri profesionale sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa, al Federatiei Romane de Psihoterapie.

Sunt practician autorizat EFT – tehnici de eliberare emotionala.

Ca psihoterapeut am rolul de a te ghida in povestea ta, de a te insotii in trecut, de a-ti fi alaturi in prezent si a te incuraja sa iti vizualizezi si creionezi viitorul.

Elibereaza-te de trecut cu iertare, ingaduinta, gratie si usurinta si invata sa inaintezi in viata cu bucurie si iubire. Pentru ca meriti! Meriti iertare, liniste, iubire!

Ganduri senine!

Iulia

Psihoterapeut integrativ

Practicant autorizat EFT – Tehnici de Eliberare Emotionala


Alte detalii profesionale

 Studii

 

Evenimente – cursuri profesionale, conferinte la care am participat:

Participarea la conferinte:

Date de contact: 0728.967.011

O zi cu spor in toate!

4 thoughts on “1. Despre mine”

 1. ora exacta spune:

  Interesante noutati ce trebuie lecurate si sharuite si celorlati!

  1. admin1 spune:

   Multumesc!:)

 2. Pe saitul dvs am citit doar artocole scrise cu bun simt. Va recomand pentru stilul in care scrieti informatia in aceasta pagina.

 3. Camelia spune:

  Multumesc… si eu am atacuri de panica, la mine se manifesta prin tremuraturi, din cauza asta am ajuns sa-mi fie frica de frica. Articolul dvs. este foarte util, astept sa postati mai multe articole referitoare la atacurile de panica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *