In luna aprile prin Campania „Eu merit” aveti posibilitatea sa optati pentru doua tipuri de pachete de servicii psihologice. 

„Eu merit – 1” cuprinde 3 sedinte de consiliere psihologica individuala pentru adulti, contravaloarea pachetului fiind de 330 lei. Durata fiecarei sedinte este de 50 de minute. Oferta valabila pentru clinica din Strada Coltei.

Contravaloarea pachetului se achita la prima sedinta.

 

„Eu merit – 2”: cuprinde 5 sedinte de  consiliere psihologica individuala pentru adulti, contravaloarea pachetului fiind de 550 lei . Durata fiecarei sedinte este de 50 de minute. Pachet 5 sedinte de consiliere psihologica valabil doar pentru clinica din Strada Coltei.

Contravaloarea pachetului se achita la prima sedinta.

 

Important. Cand optati pentru una dintre cele 2 variante de mai sus va rog sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • frecventa sedintelor este saptamanala (o sedinta pe saptamana);
  • oferata este valabila pentru clientii noi;
  • oferta este valabila pentru persoanele care au implinit 18 ani;
  • oferta de fata nu se cumuleaza cu alte oferte existente;
  • la finalul celor 3, respective 5 sedinte puteti alege sa continuati implicarea in demersul de consiliere psihologica / psihoterapie la pretul intreg de 120 lei / sedinta.

 

Consilierea psihologica – in cadrul acestui demers numarul de sedinte este de aproximativ 20 de sedinte si vizeaza problemele cu un grad usor si usor spre moderat de gravitate.

Psihoterapia este un demers care se intinde pe o durata mai mare, care atinge si poate depasii un numar de 40 de sedinte si vizeaza aspecte mai profunde ale vietii si personalitatii clientului.

Programarile se fac la numarul de telefon 0728.244.745.

Iulia Pasarin – psiholog clinician specialist, psihoterapeut integrativ specialist acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru al Institutului Roman de Psihoterapie Integrativa si al Federatiei Romane de Psihoterapie

Va invit sa viziati si pagina Psihoterapie si Evaluare psihologica

PsyEssential
CIF: RO
Strada Coltei
CP: 005 Bucuresti (Romania)
Tel: 0728.967.011

iulliapasarin@gmail.com

CABINET DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE