EVALUARE PSIHOLOGICACONSULTATII SI PSIHOTERAPIE

Programarile se fac la numarul de telefon 0728.967.011

e-mail: iulliapasarin@gmail.com

Iulia Pasarin psihoterapeut integrativ specialist si psiholog clinician specialist acreditat de Colegiul Psihologilor

Cabinetul se afla langa Foisorul de Foc

Sunt disponibile si sedinte online in conditiile mentionate mai jos.

 Pe durata consultatiilor nu voi putea raspunde la telefon, dar voi reveni cu un apel in cel mai scurt timp posibil.

Anularea sau reprogramarea sedintelor se face cu minim 24 ore inainte, in caz contrar, sedinta va trebui achitata integral. Sedintele neonorate si neanulate in timp util ( cu minim 24 de ore inainte de ora programarii) fac imposibila obtinerea unei noi programari.

 

CONSILIERE PSIHOLOGICA / PSIHOTERAPIE INDIVIDUALA

Durata sedinta individuala de consilere psihologica / psihoterapie: 50  minute.

Cost sedinta: 150 ron

 
 

PSIHOTERAPIE DE CUPLU

Durata sedinta psihoterapie de cuplu: 90 minute 

Cost sedinta: 250 ron   

Pentru a putea programa o sedinta de cuplu este nevoie ca fiecare dintre parteneri sa fi implinit varsta de 18 ani.


PSIHODIAGNOSTIC SI EVALUARE PSIHOLOGICA PROFESIONALA

 

Evaluare neurocognitiva complexa  pentru depistarea deteriorarii cognitive (in demente – ex. tip Alzheimer, vasculare, mixte etc.), pentru evaluarea functionalitatii persoanelor care au suferit accident vascular cerebral – MMSE, ceas, neglijare vizuala, viteza de procesare, Reisberg, ADL, IADL, GAF – cu eliberarea Raportului de evaluare pentru Comisia de incadrare in grad de handicap si pensionare

Cost: 200 ron

SUNT UTILIZATE TESTE PROFESIONALE.


Evaluare depresie / anxietate

Evaluare psihologica depresie / anxietate – teste de specialitate  + MMSE, testul ceasului (in vederea identificarii simptomatologiei cognitive)+ GAFs – cu eliberarea Raportului de evaluare pentru Comisia de Handicap

Cost: 200 ron 

SUNT UTILIZATE TESTE PROFESIONALE.IMPORTANT: Taxa reprezinta contravaloarea serviciilor de evaluare. Psihologul va nota in raportul de evaluare rezultatele obtinute, NU rezultate „dorite” de client / apartinatori.

 Exista posibilitatea ca evaluarea sa se faca si prin deplasarea psihologului la spital / camin, atunci cand pacientul este internat in Bucuresti, in cadrul spitalului Municipal (Universitar), Al. Obregia, Bagdasar-Arseni  in functie de sectia in care este pacientul. In acest caz contravaloarea serviciului de evaluare este de 300 ron pentru evaluare AVC si Alzheimer, raportul se elibereaza in 24 – de ore si va fi ridicat de la cabinet de apartinator. 

 

 CONSILIERE PSIHOLOGICA SI PSIHOTERAPIE PENTRU COPII

Copiii pot trai uneori atacuri de panica, anxietate fata de anumite obiecte, fiinte, fenomene ale naturii (fobii fata de animale, insecte, intuneric etc), anxietate de separare (in special fata de mama, dar nu numai), senzatia de confuzie si neputinta de a-si intelege si controla unele emotii, stres posttraumatic in legatura cu pierderea unei fiinte dragi (membru al familiei, animalul de companie) sau fata de un pericol la care a asistat sau in care a fost implicat (accidente).

Consilierea psihologica / psihoterapia are rolul de a-i incuraja sa isi exprime trairile si de a gasi modalitati de a le intelege si ameliora / vindeca.


Durata sedinta: 50 minute (pentru copiii incepand cu varsta de minim 9 ani)

Cost sedinta: 150 ron

La prima sedinta participa parintii copilului (fara copil) si, eventual, bunicii sau alte persoane care participa activ la cresterea si educarea copilului. Prima sedinta dureaza 90 de minute, iar contravaloarea ei este de 250 lei.

PsyEssential
CIF: RO
Strada Coltei
CP: 005 Bucuresti (Romania)
Tel: 0728.967.011

iulliapasarin@gmail.com

CABINET DE PSIHOLOGIE SI PSIHOTERAPIE