3. Evaluare psihologica

 EVALUARE PSIHOLOGICACONSULTATII

Programarile se fac la numarul de telefon 0728.967.011

e-mail: iulliapasarin@gmail.com

Iulia Pasarin psihoterapeut integrativ specialist si psiholog clinician specialist acreditat de Colegiul Psihologilor

Cabinetul se afla langa Foisorul de Foc

 

PSIHODIAGNOSTIC SI EVALUARE PSIHOLOGICA PROFESIONALA

Evaluare neurocognitiva complexa  pentru depistarea deteriorarii cognitive (in demente – ex. tip Alzheimer, vasculare, mixte etc.), pentru evaluarea functionalitatii persoanelor care au suferit accident vascular cerebral – MMSE, ceas, neglijare vizuala, viteza de procesare, Reisberg, ADL, IADL, GAF – cu eliberarea Raportului de evaluare pentru Comisia de incadrare in grad de handicap si pensionare

Cost: 250 ron

SUNT UTILIZATE TESTE PROFESIONALE.


Evaluare depresie / anxietate

Evaluare psihologica depresie / anxietate – teste de specialitate  + MMSE, testul ceasului (in vederea identificarii simptomatologiei cognitive)+ GAFs – cu eliberarea Raportului de evaluare pentru Comisia de Handicap

Cost: 250 ron 

SUNT UTILIZATE TESTE PROFESIONALE.IMPORTANT: Taxa reprezinta contravaloarea serviciilor de evaluare. Psihologul va nota in raportul de evaluare rezultatele obtinute, NU rezultate „dorite” de client / apartinatori.


 CONSILIERE PSIHOLOGICA SI PSIHOTERAPIE PENTRU COPII

Copiii pot trai uneori atacuri de panica, anxietate fata de anumite obiecte, fiinte, fenomene ale naturii (fobii fata de animale, insecte, intuneric etc), anxietate de separare (in special fata de mama, dar nu numai), senzatia de confuzie si neputinta de a-si intelege si controla unele emotii, stres posttraumatic in legatura cu pierderea unei fiinte dragi (membru al familiei, animalul de companie) sau fata de un pericol la care a asistat sau in care a fost implicat (accidente).

Consilierea psihologica / psihoterapia are rolul de a-i incuraja sa isi exprime trairile si de a gasi modalitati de a le intelege si ameliora / vindeca.


Durata sedinta: 50 minute (pentru copiii incepand cu varsta de 12 ani)

Cost sedinta: 150 ron

La prima sedinta participa parintii copilului (fara copil) si, eventual, bunicii sau alte persoane care participa activ la cresterea si educarea copilului. Prima sedinta dureaza 90 de minute, iar contravaloarea ei este de 250 lei.