Business

Undeiti este atentia, acolo iti va fi actiunea

PENTRU CA ITI PASA DE OAMENII DIN ECHIPA TA

Fiind leader, nu sef, inseamna ca iti pasa de sanatatea mintala si emotionala a oamenilor din echipa ta.

Daca te-ai hotarat sa ramai si in aceasta perioada alaturi de echipa din toate punctele de vedere, te invit sa discutam despre un plan de alfel de business care are ca scop pastrarea echilibrului mintal si emotional al oamenilor care fac parte din echipa ta.

Consilierea pentru sanatate mintala si emotionala individuala si de grup iti poate ajuta familia profesionala sa ramana la fel de eficienta, creativa, dar si in siguranta intalnirile desfasurandu-se online.

Daca activitatea firmei pe care o ai sau pe care o manageriezi este in domeniul ingrijirii varsnicilor, vanzari, educatie sigur oamenii tai au nevoie de un debrifing emotional. Ofera-le aceasta oportunitate pentru a fi la fel de performanti prin sedinte de consiliere pentru echilibru mintal si emotional.

Sunt Iulia Pasarin, psiholog, consilier pentru dezvoltare personala autorizat ANC, trainer autorizat EFT (Tehnici de Eliberare Emotionala)  si ma poti contacta prin email iulliapasarin@gmail.com sau la numarul de telefon 0728.967.011 pentu a discuta despre colaborarea noastra.

Ganduri de bine!