VINDECAREA COPILULUI INTERIOR

Sambata 7 noiembrie 2020, orele 10:00, online, platforma zoom.us

Inscrieri: iulia.elena.pasarin@gmail.com, 0728.967.011

Formator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ

Taxa de participare: 88 lei / participant

Nu incerca sa reprimi si sa ignori experientele dureroase din copilarie. Corpul si le va aminti si le va scoate la suprafata prin diferite afectiuni psihosomatice, prin tulbuari alimentare – compensarea nevoilor neimplinite.

Fiecare copil are nevoie sa i se asigure nevoile de baza – hrana, casa, mancare, haine – la care se adauga nevoia de apartenenta, de siguranta, de confort emotional, de iubire, insa, din pacate nu tuturor copiilor le sunt asigurate aceste nevoi.  Atunci cand copilului nu ii sunt indeplinite aceste nevoi, cand mediul este unul nesigur, conflictual, presarat cu supraresponsabilizare, cu invinovatire (tu esti de vina… din cauza ta…. nu esti bun de nimic… mi-ai stricat viata….), cu rusine,  cu umilire, cu abuz emotional, fizic, sexual , acel copil va fi radacina adultului nesigur, anxios, deprimat, furios, nemultumit, impulsiv, agresiv si lista ramane deschisa. Despre vindecarea unor astfel de  rani este vorba in calatoria catre copilul interior si vindecarea lui.

Ranile emotionale, vinovatia, rusinea, umilirea, tradarea, respingerea, sentimentul de insuficienta, de neajuns, vin din copilarie, acolo sunt radacinile – radacinile care ne hranesc si radacinile care ne otravesc – si este important sa stim ce sa pastram, ce sa transformam si la ce sa renuntam. Este important sa stim cum sa facem recadrarea, reconfigurarea fata de experientele timpurii. Uitarea, refularea amintirilor, emotiilor nu reprezinta solutii. Ci recunoasterea, exprimarea, integrarea emotiilor, recadrarea modului in care ne raportam la experientele copilariei.

Problemele de greutate sunt si ele un mod in care se pot manifesta fricile – de saracie si atunci corpul “face provizii”, frica de a nu fi vazut, frica de a nu conta si de a nu fi suficient. Kilogramele in plus pot reprezenta adevarate armuri sub care ne ascundem vulnerabilitatea pentru ca nu vrem sa mai fim raniti vreodata.

Nu putem schimba trecutul sau cauza, dar putem schimba modul in care ne raportam la el si sa reconstruim o relatie reparatorie, sanatoasa, hranitoare.

Cu intentia de a vindeca copilul interior care este catalizatorul adultului de astazi, fara a ne propune sa facem judecati de valoare sau sa invinovatim pe cineva, te invit sa te alaturi grupului nostru de lucru in cadrul worksopului “Calatorie catre copilul interior – vindecarea”.

Cine este copilul interior?

Este partea inocenta, sensibila si creativa din mine, din tine, din fiecare dintre noi. Indepartarea de copilul interior aduce stare de tristete, de neajuns, de oboseala, deconectare fata de sine.

Ce se ofera:

  • facilitarea intalnirii cu copilul interior prin imagerie ghidata condusa cu delicatete si profesionalism;
  • suport emotional si respect fata de experientele traite pe tot parcusul workshopului atat cat permite spatial virtual;
  • ocazia de a lucra cu tine sub indrumarea profesionala a unui psihoterapeut cu experienta de 10 ani in psihologie clinica si de 8 ani in psihoterapie;
  • crearea oportunitatii de a lucra cu tine si de a gasi raspunsuri la multe dintre intrebarile tale referitor la tipare de gandire, de comportament, trairi;
  • crearea unui cadru de facilitare a vindecarii emotionale.

De ce este nevoie sa participi?

De dorinta de a lucra cu tine, de a descoperi  “secrete” bine ascunse in subconstientul tau, pastrate in corpul tau, de disponibilitatea de a integra emotiile reprimate, de a schimba modul de raportare la experientele trecute.

Sambata 7 noiembrie  incepand cu orele 10:00 te invit la o inalnire minunata cu tine. O intalnire care se va desfasura pe parcusul a 2 ore.

Facilitator: Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ

Taxa de participare: 88 lei / participant; plata se face prin transfer bancar in contul cabinetului

Taxa se va achita in contul cabinetului in perioada 1 – 6 noiembrie 2020. Numarul de cont va fi trimis persoanelor inscrise. In cazul in care doriti ca factura sa fie emisa pe firma este nevoie sa transmiteti datele firmei in momentul in care va este trimis numarul de cont in care sa faceti plata.

Inscrierile au inceput.

Locul desfasurarii:  online, platforma zoom.us; aveti nevoie de un cont gratuit. Se recomanda logaea dupa desktop sau laptop pentru a putea avea beneficia de toate faciliatile.

Inscrieri si informatii suplimentare: iulia.elena.pasarin@gmail.com , 0728.967.011

Acord GDPR: prin furnizarea numelui, prenumelui, a numarului de telefon, adresei de e-mail intelegeti ca sunteti de acord utilizarea acestora in vederea inscrierii la curs si a eliberarii datelor financiar-contabile (factura, chitanta)

Va astept cu drag!

Ganduri senine!

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare