TRANSFORMARE

“Foloseste-ti ochii pentru a vedea oportunitatile, nu problemele”

Cand copilul creste, oasele, articulatiile il dor. Este vorba despre o mobilizare, dar si o rezistenta a corpului de a face fata schimbarii. Si tu cresti – emotional, spiritual, ca om – uneori cand esti iubit, acceptat, indrumat, alterori cand esti ranit, cand ti se intoarce spatele, cand esti tradat. Da, uneori, cresterea doare si este normal sa te temi. Schimbarea implica rezistente pentru ca nu este usor sa traiesti intr-un stil de viata, de gendire, intr-o grila de convingeri, de valori ani de zile si sa te scuturi de ele precum puful unei papadii. Vechiul Eu se va opune transformarii si asta doare.

Poti alege sa te razbuni pe tine, in primul rand si apoi, desi tu crezi ca este ordinea inversa, pe cei care iti provoaca cresterea prin provocari si sa te invarti asemeni unui hamster intr-o rotita, sa ingheti timpul si sa continui sa suferi ramanand prizonierul trecutului, cedandu-ti puterea personala si energia celor care ti-au provocat suferinta, ramanand prizonerul lui “da’ de ce mie?” sau poti alege sa vezi dincolo de durere, sa iti dai voie sa evoluezi.

Psihoterapia, analiza personala, dezvoltarea personala pot fi o cale de autocunoastere, vindecare, transormare si evolutie a sufletului, a ta.

Ganduri senine si ai grija de tine!

Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ, trainer EFT, consilier pentru dezvoltare personala

Programari: iulliapasarin@gmil.com, 0728.967.011

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare