Lumea, asa cum o cream

“Lumea, asa cum am creat-o, este un process al gandirii noastre. Nu poate fi schimbata fara a schimba gandirea” Albert Einstein

Cand fiecare dintre noi are grija de ceea ce simte, gandeste, cand isi hraneste sufletul si trupul cu iubire, cand este atent sa isi ingrijeasca ranile de suflet si de trup pentru a nu sangera pe ceilalti, atunci lumea se va schimba. Pentru ca lumea, oglindeste felul in care noi am ajuns sa simtim, sa gandim, sa ne comportam fiecare dintre noi, atat cu sine, cat si in relatie cu ceilalti.

Asadar, treaba fiecaruia dintre noi este sa se ierte, vindece, iubeasca, respecte pe sine si toata creatia din jur, sa aiba grija de sine fara a-i rani pe ceilalti.

Priveste spre tine si gandeste-te daca ti-ar placea ca in jurul tau sa fie oameni asemeni tie si ce fel de relatie ai avea cu ei. Oare ti-ar face placere, ai putea sa ii iubesti, ai putea sa le respecti intimitatea, deciziile, spatiul personal? Sau poate mai ai de lucrat si slefuit la emotiile pe care le declanseaza in tine, la gandurile si comportamentele tale? Si toti avem. Mult sau putin ramane sa ne autoanalizam si sa concluzionam cu sinceriate. Si cum o durere de cap nu trece doar pentru ca intelegem de ce ne doare capul, ci este nevoie sa si facem ceva in acest sens – ca este vorba despre eliberare emotionala sau despre utilizarea aromaterapiei sau despre o pastila, fiecare dupa nevoile si convingerile lui. Si da, fara sa il judecam pe celalalt pentru calea aleasa pentru vindecare sa.

Daca te-ai privit cu sinceritate si in interior si in exterior, iar acum iti este clar asupra a ceea ce ai nevoie sa lucrezi, putem incepe impreuna acest drum. Ai privit si nu iti este forte clar, ai doar cateva indicii si multe neclaritati sau nu stii de unde sa incepi? Hai sa aducem claritate, sa identificam resusele personale si sa devina activ acest proces de transformare!

Ganduri senine!

Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ, trainer acreditat EFT

Subscribe to our newsletter!

Programari psihoterapie: 0728.967.011

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare