PSIHOTERAPIE ON-LINE

Programarile se fac la numarul de telefon 0728.967.011.

Pentru ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi exista si  oportunitatea realizarii sedintelor de psihoterapie in mediul virtual (online).   Sedintele au loc prin platforma zoom.us.

Pasi de urmat:

  • e-mail sau telefon pentru programare,
  • furnizarea datelor personale pentru eliberarea facturii in baza careia se face plata; furnizand aceste date intelegeti ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale de catere cabinetul de psihologie conform GDPR; datele personale sunt utilizate pentru completarea si eliberarea documentelor financiar-contabile – factura, in baza careia se face transferul bancar – va va fi trimis un acord de prelucrare a datelor personale pe care este nevoie sa il semnati pentru a putea initia sedintele online si pe care il veti scana/fotografia si mi-l veti trimite;
  • achitarea sedintei se face cu minim 48 de ore inainte de sedinta programata; la achitare va rog sa notati numarul facturii in baza careia se face plata (factura fiind trimisa pe e-mail sau WhatsApp),
  • Desfasurarea sedinte de psihoterapie pe platforma zoom.us.

Oferta online este valabila pentru persoanele care au implinit 18 ani.

Consultatie 60 minute – 200 lei 

Consultatie: 90 de minute – 340 lei


Abonament ICE BREAKER cuprinde 5 şedinte*60 minute fiecare sedinta: 800 lei (4 sedine achitate + 1 gratuita); pretul abonamentului se achita integral cu 48 de ore inainte de prima sedinta si se trimite dovada de plata pe email; oferta este valabila in perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2022 si nu se cumuleaza cu alte oferte. Pretul de referinta per sedinta pe pentru acest abonament este 200 lei / sedinta.

Cele 5 sedinte din abonamentul ICE BREAKER se vor efectua in maxim 8 saptamani de la momentul achitarii abonamentului.

Oferta intalnirii gratuite de 20 de minute este valabila pana la data de 30 decembrie 2022. Intalnirea de cunoastere  valabila o singura data pentru o persoana, nu pot fi cumulate.

Abonament psihoterapie individuala CONEXIUNI cuprinde 5 sedinte*90 minute, astfel 4 sedinte achitate +1 sedinta de psihoterapie gratuita. Abonamentul in valoare de 1.360 lei se achita integral cu 48 de ore inainte de prima sedinta. Abonament valabil in perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2022. Dupa aceasta data acest tip de abonament poate sa sufere actualizari de pret. Raman valabile abonamentele achizitionate pana la data de 31 octombrie 2022 inclusiv.

Cele 5 sedinte din abonamentul CONEXIUNI se vor efectua in maxim 10 saptamani de la momentul achitarii abonamentului.

Iti amintesc faptul ca putem programa o sedinta de cunoastere gratuita cu durata de 20 de minute care se va desfasura pe platforma zoom.us.

 

Oferta intalnirii gratuite de 20 de minute este valabila pana la data de 30 decembrie 2022. Intalnirea de cunoastere  valabila o singura data pentru o persoana, nu pot fi cumulate.

PSIHOTERAPIE DE CUPLU

Durata sedinta: 60 minute

Cost sedinta: 340 lei

Abonament psihoterapie cuplu “NOI 3 – EU, TU SI RELATIA NOASTRA” cuprinde 5 sedinte, 4 achitate + 1 sedinta gratuita. Abonamentul in valoare de 1.200 lei se achita integral cu 48 de ore inainte de prima sedinta. Abonament valabil in perioada 1-31 august 2022. Dupa aceasta data acest tip de abonament poate sa sufere actualizari de pret. Raman valabile abonamentele achizitionate pana la data de 30 august 2022 inclusiv.

Psihoterapia de cuplu ajuta partenerii sa isi clarifice asteptarile, valorile comune, planul de viata personal si de cuplu. Psihotrapia de cuplu poate sa insemne armonizarea cuplului sau sa evidentieze modurile diferite de a privi si trai viata, iar asta poate insemna iesirea din cuplu si regandirea planului de viata.

Sunt Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ si in cazul in care te-ai decis sa gasesti solutii pentru probleme si nu probleme la fiecare solutie te invit la o intalnire gratuita online de 20 de minute in care sa ne cunoastem, platforma zoom,  ulterior avand posibilitatea sa alegi varianta cea mai potrivita tie pentru inceperea calatoriei tale de autocunoastere si vindecare. Nu este greu, nu este usor, nu este un drum lung sau scurt, este in ritmul tau, conform nevoilor tale emotionale, sufletesti.