HELLO POINTS L.1, workshop formare în metoda de explorare și autocunoaștere Points of You®

Metodă și instrumente creative utilizate în psihoterapie, life coaching, dezvoltare personală

L1 Hello Points poate fi urmat în grup sau  individual.

Scrie-mi pe adresa iuliacursuri@gmail.com sau trimite un mesaj pe whatsapp la numărul 0728.967.011

şi stabilim împreună ziua workshop-ului in sala sau online.

Sunt Iulia Păsărin, life coach acreditat, practicant EFT autorizat, practicant acreditat Points of You® L2 și te invit la o călătorie altfel. O călătorie plină de culoare, o lume a imaginilor și cuvintelor. După o experiență de 13 ani ca psihoterapeut în care utilizez tehnicile proiective, vizualizarea, imageria ghidată, tehnici de mindfulness, tehnici NLP  și continui să le folosesc pentru că sunt simple și profunde, am răspuns provocării de a lucra cu instrumentele POY (Points of You®) . Am fost cucerită de felul în care completau  așa de frumos cunoștințele  profesionale și am ales să urmez formarea Points of You®  L1 si L2.

Points of You nu este doar un instrument, ci îţi oferă o metodă de lucru cu tine şi cu clienţii tăi, facilitând producerea conştientizărilor şi a schimbărilor. Pentru mine Points of you este o îmbinare între tehnicile proiective, NLP, mindfulness şi sparkles, acel ceva pe care nu îl găseşti în altă parte în nicio altă abordare. Points of You este un altfel de “points of view” al vieţii.

Acum, sunt pregătită să te însoțesc în această lume provocatoare, dar blândă și explorativă, profundă prin simplitatea ei, o lume care invită la introspecție, la conexiune cu sine şi cu ceilalți, altfel!

Raţional şi emoțional – gând şi cuvânt,  imagine şi convingere –  pentru a facilita conştientizarea fără să provocăm frontal rezistențele!

Cum facilitezi transformarea oamenilor? 
Provocând oamenii să vadă şi din alte unghiuri, să conștientizeze “blind spot”!

Cum poţi face asta?
Cu ajutorul oamenilor potriviți, a instrumentelor  şi metodelor potrivite!

Despre workshop

Bun venit în lumea Points of You®!

Vom avea o călătorie de 6 ore în care te invit să descoperi lumea fascinantă a imaginii, cuvântului şi întrebărilor din metoda şi instrumentele Points of You®. La finalul acestei călătorii, nu doar îţi vei îmbogăţii cunoştinţele, ci te vei completa cu abilități, moduri de lucru şi instrumente noi. Vei adăuga în  tolba de cunostințe personale şi profesionale această metodă şi instrumentele de lucru, iar toate acestea îți vor deschide porţi pentru a lucra la un alt nivel, a lucra cu noi categorii de clienți, clienţi care vor mai mult decât să găsească soluţii la situaţiile lor de viaţă şi sunt pregătiţi, dacă este nevoie, să SCHIMBE JOCUL, jocul vieţii.

Absolvirea workshopului Hello Points îți acordă titulatura de Points of You® Explorer.

Ce vei învăța?

Conceptul Points of You®

Lumea Points of You® și cum funcționează ea.

Cardurile Points of You®

Vei învăța cum să folosești o tehnică exclusivă de observație a fotografiei pentru a câștiga noi perspective. Vei învăța cum să asociezi imaginea şi cuvântul pentru a găsi înrebarea!

Zooming In cu The Coaching Game

Vei trăi o întâlnire rapidă, “speed date”, cu gândurile și viziunile tale. Vei experimenta un proces distractiv și simplu, dar care devine surprinzător de profund.

Povestea mea cu Punctum

Reîncadrarea poveștii de viață într-una motivantă, folosind cardurile geniale din Punctum.

Diagrame de proces

Schemele sau hărţile de lucru care te ajută să îţi creionezi şi descopei o altă perspectivă din care să priveşti lucurile într-un mod creativ şi oganizat, structurat şi specific, util atât în lucrul cu sine, cât şi cu clienţii.

Investitie training bază – Level 1, Explorer

Varianta 1, investiție 2.800 lei, include:

 • curs formare nivel Hello Points L1 cu durata de 6 ore;
 • Kit nivel I in valoare de 550 lei si inclus in pretul mentionat mai sus(cuprinde broșura workshop-ului, carnețel de notițe, setul de carduri exclusive L.1);
 • instrumentele de lucru Punctum + The Coaching Game cu diagrame de lucru (1.260 lei inclus in pretul final mentionat mai sus);
 • 7 fise de lucru – cadou ;
 • doua intalniri de supervizare individuală de cate 40 de minute fiecare – cadou.

La finalul cursului se eliberează diploma de absolvire Points of You Level 1.

Varianta 2, in cazul în care ai achiziționat dea instrumentele de lucru Punctum + The Coaching Game, investiţial este de 1.500 lei, valoarea profesională te va surprinde , include:

 • curs formare nivel Hello Points L1 cu durata de 6 ore;
 • Kit nivel I in valoare de 550 lei si inclus in pretul mentionat mai sus(cuprinde broșura workshop-ului, carnețel de notițe, setul de carduri exclusive L.1);
 • 7 fise de lucru – cadou ;
 • doua intalniri de supervizare individuală de cate 40 de minute fiecare – cadou.

La finalul cursului se eliberează diploma de absolvire Points of You Level 1.

 

Beneficiile certificării

Diplomă de participare L.1

Titlul obținut de participant după certificare: Points of You® Explorer

Calendar sesiuni grup:

 • Sâmbătă 16 decembrie 2023 | 10:30 – 16:30 | ONLINE, zoom.us | Facilitator: Iulia Păsărin, Level 2 Practitioner Points of You® 
 • Sâmbătă 27 ianuarie 2024|11:00 – 17:00 | BUCUREŞTI, în sală | Facilitator: Iulia Păsărin, Level 2 Practitioner Points of You®, maxim 4 persoane

L1 Hello Points poate fi urmat în grup sau  individual. Scrie-mi pe adresa iuliacursuri@gmail.com sau trimite un mesaj pe whatsapp la numărul 0728.967.011 şi stabilim împreună ziua workshop-ului in sala sau online.

“Nimic nu e mai bun decât “căutarea” dacă vrei să găsești ceva. ” – J.R.R. Tolkien