SUPERVIZARE PSIHOLOGIE CLINICĂ, individuală
Detalii şi înscrieri: iuliapasarin.psi@gmail.com, 0728.967.011
actualizat la 20 mai 2024
Intalnirile de supervizare individuală in specialitatea psihologie clinică pot avea loc în cabinetul supervizorului (Bucureşti) sau online, în funcţie de preferinţa supervizatului.
Variante de supervizare profesională:
- SUPERVIZARE DE GRUP online – numarul participantilor minim 4 – maxim 8, se pot inscrie psihologii care au atestat de libra practica in psihologie clinica.
Programul cuprinde 100 ore de supervizare profesionala.
Sedintele de supervizare au loc 1 data pe lună in zilele de sambata in intervalul 10:00 16:00.
Durata supervizarii 1 an si 6 luni.
Taxa participare / intalnire: 400 lei / persoană
Te invit sa programam o intalnire de cunoastere de 25 de minute, gratuit, platforma zoom trimitand un email la adresa iuliapasarin.psi@gmail.com.
- SUPERVIZARE INDIVIDUALA, 50 ore pentru psihologii care au intrunit 150 de ore de formare din alte specialitati, sedinte de cate 90 de minute, 33 de intalniri cu o frecventa de o intalnire /saptamână, 300 lei / intalnire;
- SUPERVIZARE INDIVIDUALA, 100 ore de supervizare individuală, conform CPR, sedinte de cate 90 de minute, 66 de intalniri cu o frecventa de o intalnire /saptamână, 300 lei / intalnire;
- MENTORAT, consultatii individuale, specifice ca de exemplu redactare raport de evaluare pentru medic/Comisie de încadrare in Grad de Handicap / Comisia de Expertiză a capacităţii de muncă.
- Durată sedinţă 2 ore, preţ şedinţă individuală 500 lei
- MENTORAT, consultaţii individuale prezentare, explorare, învăţare tehnici de interventie terapeutică de scurtă durată specifică psihologiei clinice in doliu si pierdere / depresie / anxietate / psihotrauma.
- Durată şedinţă individuală 3 ore, preţ şedinţă individuală 750 lei
Se pot înscrie în programul de supervizare profesională în specialitatea psihologie clinică persoanele care:
- Au obţinut atestatul de liberă practică de psiholog clinician sub supervizare de la Colegiul Psihologilor din România;
- Au abolvit sau sunt înscrişi într-un program de master în psihologie clinică;
- Lucrează ca psiholog clinician cu contract de muncă sau în propriul cabinet, conform cerinţelor Colegiului Psihologilor.
Menţiune: Supervizarea profesională are la baza discutarea cazurilor pe care psihologul în supervizare le prezintă, exceptând primele 2 sedinte când se se discuta despre documentele premergatoare începerii evaluării GDPR, consimtamant informat, contract de prestări servicii, fisa de observatie structurata, fisă de evaluare initiala.
In emailul de înscriere trebuie anexat un document scanat sau foto după atestatul de liberă practică în supervizare în psihologie clinică.
Subiectele abordate pe parcursul programului de supervizare profesională:
- Consimţământ informat;
- GDPR;
- Managmentul carierei – cum ne promovăm pe plan profesional, promovarea serviciilor pentru publicul larg;
- Evaluare şi psihodiagnostic – paşii evaluării, de la abordarea clientului până la psihodiagnostic – tulburări de dispoziţie, tulburări de anxietate, deteriorări cognitive, tulburări de personalitate, psihotrauma;
- Instrumente utilizate în evaluarea adultului şi metode de intervenţie – demenţe, tulburări de dispoziţie, tulburări anxioase, psihotraumă, pierdere/doliu, sindrom burden;
- Redactarea raportului de evaluare psihodiagnostică pentru medic, Comisia de Incadrare în Grad de Handicap;
- Intervenţie psihologică de scurtă durată, conform competenţelor psihologului clinician în supervizare – abordarea persoanelor vârstnice cu tulburări neurocognitive (demenţe), abordarea persoanelor cu tulburări de dispoziţie, utilizarea cardurilor metaforice în evaluarea psihologică şi intervenţia de scurtă durată;
- Discutare şi supervizare studii de caz propuse de cursanţi;
- Punem accent pe aspectul practic prin tehnici în care să simuleze şedinţele de evaluare si intervenţie psihologică.
Despre supervizor
Iuliana Păsărin, psiholog clinician principal şi psihoterapeut integrativ principal cu experienţă de 14 ani.
Experienţă în evaluarea vârstnicilor – evaluări psihologice pentru medicul psihiatru şi pentru Comisia de Încadrare în Grad de Handicap, colaborări cu aşezăminte pentru persoanele vârstnice.
Experienţă în stimularea cognitivă a persoanelor cu demenţe în stadiu incipient şi moderat.
Experienţă în evalurea tulburărilor de dispoziţie şi a tulburărilor anxioase.
Experienţă ca psihoterapeut în tulburările de dispoziţie, anxioase, psihotraumă, doliu şi pierdere, sindrom burden, burnout.
Va aştept cu drag pentru a va fi alături în primii paşi în domeniul psihologiei clinice.
Te invit să faci o programare gratuită prin adresa de email iuliapasarin.psi@gmail.com pentru o întâlnire gratuită de 20 de minute pe platforma zoom pentru a ne cunoaşte şi a-ţi răspunde la întrebări.
O zi cu inspiraţie!