CURSURI PENTRU PSIHOLOGI ŞI PSIHOTREAPEUŢI

 

Cursurile pe care le găsiţi pe această pagină nu sunt cu credite CPR, dar sunt cursuri în cadrul cărora înveţi sa aplici instrumente de evaluare si metode de intervenţie utile, practice precum instrumete utilizate în evaluare, scorare, interpretare, redactarea raportului de evaluare psihologică pentru Comisia de Incadrare in Grad de Handicap.

Faptul că este un curs online, nu înseamnă că este limitat. Vor fi inclusiv echipe de lucru în diadă, astfel încât fiecare participant să îşi însuşească metodele de utilizare a instrumentelor.

Dacă eşti psiholog clinician, psihoterapeut şi doreşti să aprofundezi diferite paliere de evaluare şi intervenţie psihologică te invit să alegi cursul sau cursurile cele mai potrivite.

Alege cursul potrivit si inscrie-te acum trimitând un email la adresa iuliacursuri@gmail.com

Motive să alegi unul dintre aceste cursuri:

  • Sunt prezentate instrumentele de evaluare utilizate în evaluarea şi psihodiagnosticul problemei mentionate în denumirea cursului;
  • Prezentare scorare şi interpretarea rezultatelor obţinute;
  • Este prezentat modul de întocmire a raportului de evaluare psihologică şi psihodiagnostic pentru medicul specialist şi pentru Comisia de Încadrare în Grad de Handicap;
  • Prezentare metode de stimulare cognitivă şi fişe de lucru;
  • Prezetare modele de intervenţie psihologică de scurtă durată  şi / sau psihoterapeutice, în funcţie de specificul cursului;
  • Sunt prezentate studii de caz din portofoliul personal;
  • La finalul cursului vei avea un suport de curs în format electronic cu toate informaţiile, modele de fişe, modele de raport de evaluare psihologică, inclusiv model GDPR, consimtământ informat.

Te invi să pozitionezi cursorul săgeata din dreptul painii CURSURI si alege din lista derulata cursul potrivit si util pentru tine.

Formator: Iulia Păsărin, psiholog clinician principal, supervizor psihologie clinică

Inscrie-te acum la trimitând un email la adresa iuliacursuri@gmail.com