Abonamentul EVALUARE PERSONALITATE curpinde 2  sedinţe, astfel:

  • Prima şedinţă cu o durată de 90 de minute constă în realizarea interviului de cunoaştere şi aplicarea Inventarului de Personalitate NEO-PI-R test acreditat profesional de Colegiul Psihologilor;
  • Şedinţa 2 cu  o durată de 50 de minute este despre discutarea rezultatelor obţinute şi recomandări pe baza rezultatelor obţinute.

În cazul unei problematici complexe ca de exemplu trasaturi accentuate de personalitate sau tulburări de dispoziţie, anxioase, traumă care afectează buna funcţionare profesională şi/sau profesională, după finalizarea şedinţelor din abonamentul ales, psihoterapeutul poate recomanda continuarea şedinţelor de psihoterapie, iar tu, clientul, vei decide ce doreşti să faci mai departe.

Abonamentul EVALUARE PERSONALITATE in valoare de 600 lei, iar suma se achita integral cu 24 de ore inainte de prima sedinta. Abonament valabil in perioada 20 noiembrie – 22 decembrie 2023. Dupa aceasta data acest tip de abonament poate sa sufere actualizari de pret. Raman valabile abonamentele achizitionate pana la data de 18 decembrie 2023 inclusiv.

În cazul în care decizi să continui demersul psihoterapeutic după închierea abonamentului ales, plata psihoterapiei se face la fiecare şedinţă sau alegând unul dintre abonamentele disponibile ICE BREAKER sau CONEXIUNI.

 

În cazul în care decizi să continui demersul psihoterapeutic după închierea abonamentului ales, plata psihoterapiei se face la fiecare şedinţă sau alegând unul dintre abonamentele disponibile ICE BREAKER sau CONEXIUNI.

__

Inventar de evaluare al tulburărilor de personalitate ETPduo test acreditat profesional de Colegiul Psihologilor

Conține 131 de itemi și permite evaluarea tendințelor sau predispozițiilor individuale pentru 11 tulburări de personalitate (paranoidă, schizoidă, schizotipală, antisocială/ disocială, borderline, impulsivă, narcisistă, histrionică, evitantă, dependentă și obsesiv-compulsiv/ anankastă) și pentru manifestările de tip anxios și depresiv.

Pret pachet (o sedinta evaluare si o sedinta discutare rezultate): 500 lei

Cuprinde 2 sedinte a cate 50 de minute fiecare, o sedinta in care se aplica chestionarul si una in care se discuta rezultatele obtinute pe baza raportului psihologic

 

Te invit sa programezi o sedinta de cunoastere de 25 de minute, online, gratutita, dar nu degeaba

pentru ca investim timp, emotii, asteptari.

Programarea sedintei se face trimitand un email la adresa iuliapasarin.psi@gmail.com.

Abonamente valabile pentru sedintele care au loc in zilele de luni pana vineri inclusiv

sau sambata in functie de disponibilitat.