PSIHOTERAPIE DE CUPLU

Spre pagina CONTACT

Durata sedinta:90 minute

Cost sedinta: 350 lei

Abonament psihoterapie cuplu Noi 3 – eu, tu si relatia de cuplu” cuprinde 4 sedinte, discount 10% . Abonamentul in valoare de 1.260 lei (include discountul de 10%) se achita integral cu 24 de ore inainte de prima sedinta. Tip de abonament valabil in perioada a iulie  – 31 august 2023. Dupa aceasta data acest tip de abonament poate sa sufere actualizari de pret. Raman valabile abonamentele achizitionate pana la data de 30 august  2023 inclusiv.

Abonament valabil pentru sedintele care au loc in zilele de luni pana vineri inclusiv.

Cele 4 sedinte din abonamentul “Noi 3 – eu, tu si relatia noastra” se vor efectua in maxim 6 saptamani de la momentul achitarii abonamentului.

Psihoterapia cu însoţirea mea profesională  înseamnă privirea omului ca întreg – suflet, emoţie, corp, minte, comportament.

Nu sunt expertă în psihoterapia anxietăţii sau depresiei, ci în abordarea şi însoţirea spre integrarea, procesarea propriilor emoţii ale clientului în demersul propriei tale vindecări, experienţele vieţii fiind cele care ti-au adus stari de anxietate, depresie sau răni în suflet (psihotrauma).

Spre pagina ABONAMENTE psihoterapie individuală

Ganduri senine!

Iulia