ZOOM IN, ZOOM OUT

marţi 19 decembrie 2023, gratuit, online

Webinar adresat acelora dintre voi care vor să exploreze viaţa cu ajutorul cardurilor metaforice pentru a-şi permite să observe şi ceea ce până acum nu au fost dispuşi să vadă.

Cardurile metaforice sunt un instrument terapeutic foarte util în dezvoltarea personală. Aceste carduri conțin imagini, simboluri și metafore care pot fi folosite pentru a explora și aprofunda anumite aspecte ale vieții și ale experienței personale.

 

Utilizarea cardurilor metaforice poate facilita comunicarea, introspecția și înțelegerea mai profundă a emoțiilor, gândurilor și traumelor care pot fi greu de exprimat verbal. Ele pot oferi o modalitate non-verbală și creativă de a explora și de a lucra cu aspecte dificile ale vieții și ale sinelui.

Termenul „zoom in”, atunci când este folosit metaforic, se referă la focalizarea atenției cuiva asupra unui detaliu sau aspect specific.

Prin termenul „zoom out”, atunci când este folosit metaforic , ne referim la actul de a ne lărgi perspectiva sau de a face un pas înapoi pentru a vedea imaginea de ansamblu sau pentru a obține o înțelegere mai largă.

Cui se adresează webinarul

Acelora dintre voi care doresc să găsească soluţii pentru probleme, nu probleme pentru fiecare soluţie, care sunt curioşi să privească şi din alt punct de vedere (point of view) pe sine, viaţa.

 

Ce folosim

  • introspecţia
  • asocierile libere
  • cardurile metaforice Points of You

Unde ne întâlnim

Online, platforma zoom.us

Când

Marti 19 decembrie 2023 de la 18:30 la 20:00

Cât costă

Este un webinar gratuit, dar nu degeaba pentru că investim timp şi energie, disponibilitatea de a lucra cu noi, de conexiune

Inscrieri

Iuliapasarin.psi@gmail.com

Facilitator

Iulia Păsărin

Psihoterapeut integrativ principal, practicant autorizat POY L1&L2, practicant autorizat EFT L1&L2