Calatoria eroica

O parte din noi doreste vindecarea, linistea, transformarea. O alta parte se agata de confort, de familiar, de ceea ce este, chiar daca nu ii este bine. Rezistentele fac parte din transformare. Este nevoie sa vedem ce ne motiveaza pentru aceasta transformare, care sunt nevoile care devin dorinte.

Nevoia de transformare si teama de aceasta sunt dimensiuni diferite pe care le indentificam deopotriva in interiorul nostru. Ele se ciocnesc in framantarile ce au loc in demersul de vindecare si transformare, in efortul de a ne gasi starea de bine si ehilibru, de a fi in contact cu noi cu propriile  nevoi, dorinte, valori, convingeri, in materializarea visurilor.

Victima, agresorul, salvatorul, rebelul, parintele, copilul coexista toate in interiorul tau. Alege sa vezi cum este cand faci pace cu trecutul si iti regasesti linistea. Doar atunci, cand fantomele durerilor si suferintelor trecutului nu te vor mai conduce vei putea sa iti vezi de viata ta, sa creionezi Eul ideal si apoi sa il construiesti.

Porneste in calatoria ta eroica! Usoara sau grea, lunga sau scurta este calatoria ta. Sunt aici pentru a te insotii!

Iulia Pasarin, psihoterapeut integrativ, trainer EFT

Programari: 0728.967.011

Abonament servicii Psihotearpie online Psihoterapie

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare